Categorie Deeg en brood

Hoe Filo-deegtaartjes te maken
Deeg en brood

Hoe Filo-deegtaartjes te maken

Het maken van taartjes met filodeeg is heel eenvoudig, maar omdat je me naar het onderwerp hebt gevraagd omdat het je niet helemaal duidelijk was, heb ik je stap voor stap gemaakt, dus je twijfelt er niet aan. Het eerste wat we nodig hebben om ze te bereiden is: filodeeg, gesmolten boter, schaar of mes en een vorm van muffins of metalen bekers of een container die naar de oven kan gaan en die dient om een ​​taartje te vormen.

Lees Verder
Deeg en brood

Hoe Filo-deegtaartjes te maken

Het maken van taartjes met filodeeg is heel eenvoudig, maar omdat je me naar het onderwerp hebt gevraagd omdat het je niet helemaal duidelijk was, heb ik je stap voor stap gemaakt, dus je twijfelt er niet aan. Het eerste wat we nodig hebben om ze te bereiden is: filodeeg, gesmolten boter, schaar of mes en een vorm van muffins of metalen bekers of een container die naar de oven kan gaan en die dient om een ​​taartje te vormen.
Lees Verder
Deeg en brood

Snel brood in braadzak

Goedemorgen ... ik word aangevallen dit seizoen en ik heb nergens tijd voor, weet je de reden. Ik denk dat ik het rustiger aan ga nemen omdat ik geen tijd heb om alles grondig te bestuderen en ik heb zo'n "wondercacao" in mijn hoofd dat ik niet meer weet wat ik lees. Kom op ... we slaan de pagina om en ik ga je een recept geven dat ik net heb voorbereid na mijn 24-uurs bewaker (het is vele uren, het is verschrikkelijk, ik weet het), dat is het.
Lees Verder
Deeg en brood

Mal voor verwijderbare quiches of cakes

Hallo, vandaag moest ik je een taart brengen om te vieren dat we al meer dan 21.000 vrienden op Facebook zijn - we houden meer van feestjes dan iets anders - maar omdat het me geen tijd heeft gegeven, zal ik je tenminste de vorm laten zien waar we het gaan voorbereiden . Ik ben uitgaand van dienst, dus als ik niet naar bed ga, zal ik proberen de keuken in te gaan, maar ik beloof je niets ... :)) Deze verwijderbare mal die je op de foto ziet, is voor quiches, maar wordt gebruikt voor appel of appeltaarten Een ander fruit is een stijve schimmel omdat het is gemaakt van aluminium, maar het weegt niet, zelfs als het bezet is, zoals alle anderen.
Lees Verder