Categorie Ik zeg het je

Verliefd op mijn kleine familie
Ik zeg het je

Verliefd op mijn kleine familie

Ik ben dolverliefd op mijn familie. Ik heb geen moment ñoño, ik voel dat ik geluk heb en dat ik bevoorrecht ben ba Vandaag, terwijl ik op zoek was naar foto's om in lijsten te plaatsen die ik voor thuis had gekocht, kon ik die gekke glimlach niet krijgen, die grappige ogen die gebaren van geluk onderzoeken. Ik heb de SD in de computer gezet en heb ervan genoten hun gezichten te zien.

Lees Verder
Ik zeg het je

Lepelsnelheid, zoals altijd

Ik heb nu een mengsel van zenuwen, ongeduld voor de vrijlating en een beetje opgebouwde vermoeidheid. Dit is het recept van de dag: voer een hervorming van de keuken in het glas van je Thermomix® in en voeg een facelift toe aan de blog. Programmeer karton om de vloer, plastic, metselaars en schilders gedurende twee volle maanden in Speed ​​Spoon te bedekken.
Lees Verder
Ik zeg het je

Verliefd op mijn kleine familie

Ik ben dolverliefd op mijn familie. Ik heb geen moment ñoño, ik voel dat ik geluk heb en dat ik bevoorrecht ben ba Vandaag, terwijl ik op zoek was naar foto's om in lijsten te plaatsen die ik voor thuis had gekocht, kon ik die gekke glimlach niet krijgen, die grappige ogen die gebaren van geluk onderzoeken. Ik heb de SD in de computer gezet en heb ervan genoten hun gezichten te zien.
Lees Verder
Ik zeg het je

De Valenciaanse lucht is Starlight

Ik word wakker Ik heb gedroomd van de hemel van mijn jeugd. Ik was in het dorp van mijn grootouders aan het luisteren naar de krekels, uitgestrekt op het gras van de boerderij verborgen tussen de wijngaarden ... Zomernachten zijn zo magisch. Mijn neven, de was is je niet te stoppen soniquete van stromend water. We zijn vrij De lucht is overvloedig en terwijl je naar het oneindige kijkt, denkt dat babyhoofdje aan hoe klein, onbeduidend en vluchtig we zijn.
Lees Verder
Ik zeg het je

De tas voor het 10-jarig jubileum is hier

Laat je ons deze zomer met je mee naar het strand? En bij de aankoop? En voor een wandeling met vrienden? Wil je dat we de boeken en de tupper meenemen naar het werk? Is er al Nu hebben we eindelijk een 10-jarig jubileumzakje Speed ​​Spoon. We hebben bijna de stier betrapt tussen werk, diensten en de moeilijke beslissing om een ​​kleur, maat, tekening te kiezen ... Geloof niet dat we geen intens debat hebben gehad.
Lees Verder
Ik zeg het je

Welke gootsteen om te kiezen

Holaaaa !!! Ben je klaar om je keukens te hervormen? Je weet al dat ik de mijne een tijdje geleden heb veranderd en ik zeg je dat je het vanaf vrijdag 13 oktober volledig kunt zien in het MICASA Practica-tijdschrift dat je al in je kiosken zult vinden. Het was een andere ervaring ... We hebben een geweldige tijd gehad met het voorbereiden van het rapport met Cristina en Pilar en ik - ik hou van de kleine dingen thuis - heeft me vooruit laten kijken naar deze kans.
Lees Verder